• Aktivnosti
 • Oglasi - konkursi
 • Potrage
 • Linkovi
 • Arhiva
 •  Ministarstvo > Sekretarijat ministarstva


  SEKRETARIJAT


  SEKRETAR MINISTARSTVA

  ODELJENJE ZA NORMATIVNE I OPŠTE PRAVNE POSLOVE

  ODELJENJE ZA STAMBENE POSLOVE

  MILORAD M. TODOROVIĆ
  SEKRETAR MINISTARSTVA

  Секретар министарства Милорад М. Тодоровић
  Milorad Todorović je rođen 26.12.1960. godine u Beogradu. Diplomirani je pravnik. Do sada je radio u finansijskim organizacijama, organima državne uprave i kao šef Kabineta ministra unutrašnjih poslova.

  Vlada Republike Srbije je na sednici od 17. maja 2007. godine, Milorada Todorovića ponovo imenovala za sekretara Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.

  na vrh strane

  
  NAJAVE DOGAĐAJA
  VESTI
  17. 8. 2009. - NAJAVA DOGAĐAJA
  Broj: 117/09


  Prvi potpredsednik Vlade - zamenik predsednika Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i gradonačelnik Grada Beograda Dragan Đilas potpisaće u utorak, 18. avgusta 2009. godine, Protokol kojim se definiše novčana pomoć u iznosu od 200.000.000,00 dinara, koju Skupština grada dodeljuje Policijskoj upravi za grad Beograd u cilju unapređenja uslova rada i funkcionisanja ove uprave. Ova nočvana sredstva su, prema prioritetnim potrebama, namenjena opremanju Policijske uprave za grad Beograd, odnosno kriminalističke policije, saobraćajne policije, interventne brigade, rečne policije i Uprave za zaštitu i spasavanje. Protokol će biti potpisan u 11.00 časova u Starom dvoru (ul. Dragoslava Jovanović 2). Pozivamo novinare, snimatelje i fotoreportere da proprate ovaj događaj.

  **********************
  SAOPŠTENJA
  MUP
  PU za grad Beograd
  Područne policijske uprave
  Konferencija za novinare
  
  Булевар Михајла Пупина 2, 11000 Београд
  +381 (0)11 3062000 • muprs@mup.gov.rs