• Aktivnosti
 • Oglasi - konkursi
 • Potrage
 • Linkovi
 • Arhiva
 •  Organizacija > Direkcija policije


  Direktor policije

  Uprave u sedištu

  Područne policijske uprave

  Koordinaciona uprava za Kosovo i Metohiju


  MILORAD VELJOVIĆ
  DIREKTOR POLICIJE

  Direktor policije Milorad Veljović je rođen 1958. godine u mestu Svilanovo, opština Novi Pazar. Završio je Pravni fakultet 1983. godine. U Sekretarijatu unutrašnjih poslova U Kragujevcu počeo je da radi 1986. godine na poslovima suzbijanja kriminaliteta.

  Na radno mesto načelnika Odeljenja za unapređenje operativnog postupanja i kontrolu zakonitosti u radu u Upravi kriminalističke policije MUP-a Republike Srbije raspoređen je 2000. godine.

  Od sredine 2003. do februara 2005. godine radio je na mestu pomoćnika načelnika i načelnika Odeljenja u Službi generalnog inspektora Resora javne bezbednosti (RJB).

  Na radno mesto načelnika Uprave kriminalističke policije MUP-a Republike Srbije postavljen je u maju 2005. godine.

  Unapređen je u čin general-majora u martu 2006. godine.

  Vlada Republike Srbije postavila je na sednici od 15. juna 2006. godine general-majora Milorada Veljovića za direktora policije Ministarstva unutrašnjih poslova Vlade Srbije.

  Oženjen je i ima dvoje dece.

  Direktor policije Milorad Veljović nije član ni jedne političke partije.
  na vrh strane

  
  NAJAVE DOGAĐAJA
  VESTI
  17. 8. 2009. - NAJAVA DOGAĐAJA
  Broj: 117/09


  Prvi potpredsednik Vlade - zamenik predsednika Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i gradonačelnik Grada Beograda Dragan Đilas potpisaće u utorak, 18. avgusta 2009. godine, Protokol kojim se definiše novčana pomoć u iznosu od 200.000.000,00 dinara, koju Skupština grada dodeljuje Policijskoj upravi za grad Beograd u cilju unapređenja uslova rada i funkcionisanja ove uprave. Ova nočvana sredstva su, prema prioritetnim potrebama, namenjena opremanju Policijske uprave za grad Beograd, odnosno kriminalističke policije, saobraćajne policije, interventne brigade, rečne policije i Uprave za zaštitu i spasavanje. Protokol će biti potpisan u 11.00 časova u Starom dvoru (ul. Dragoslava Jovanović 2). Pozivamo novinare, snimatelje i fotoreportere da proprate ovaj događaj.

  **********************
  SAOPŠTENJA
  MUP
  PU za grad Beograd
  Područne policijske uprave
  Konferencija za novinare
  
  Булевар Михајла Пупина 2, 11000 Београд
  +381 (0)11 3062000 • muprs@mup.gov.rs