• Aktivnosti
 • Oglasi - konkursi
 • Potrage
 • Linkovi
 • Arhiva
 •  Ministarstvo >Državni sekretar

  DRŽAVNI SEKRETAR

   DRAGAN MARKOVIĆ

   Dragan Marković je rođen 30. jula 1965. godine, u Smederevskoj Palanci. Nakon stečenog osnovnog obrazovanja, školovanje je nastavio u Srednjoj ekonomskoj školi u Mladenovcu. Sa uspehom je završio Višu školu unutrašnjih poslova u Beogradu. Diplomirao je i i stekao visoko obrazovanje i zvanje diplomirani specijalni pedagog, na beogradskom Defektološkom fakultetu, na smeru za prevenciju i resocijalizaciju maloletnika. Stručno usavršavanje nastavlja na Specijalističkim studijama za borbu protiv terorizma, korupcije i organizovanog kriminaliteta na Pravnom fakultetu u Beogradu. Služi se nemačkim jezikom.

   Radni odnos je zasnovao 1992. godine, u tadašnjem Resoru državne bezbednosti, kasnije Bezbednosno informativnoj agenciji, gde je radio na različitim vrstama operativnih poslova i obavljao poslove rukovodioca. Pre postavljanja na mesto državnog sekretara MUP-a bio je savetnik direktora BIA.

   Oženjen je i otac dva sina.  na vrh strane

  
  NAJAVE DOGAĐAJA
  VESTI
  17. 8. 2009. - NAJAVA DOGAĐAJA
  Broj: 117/09


  Prvi potpredsednik Vlade - zamenik predsednika Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i gradonačelnik Grada Beograda Dragan Đilas potpisaće u utorak, 18. avgusta 2009. godine, Protokol kojim se definiše novčana pomoć u iznosu od 200.000.000,00 dinara, koju Skupština grada dodeljuje Policijskoj upravi za grad Beograd u cilju unapređenja uslova rada i funkcionisanja ove uprave. Ova nočvana sredstva su, prema prioritetnim potrebama, namenjena opremanju Policijske uprave za grad Beograd, odnosno kriminalističke policije, saobraćajne policije, interventne brigade, rečne policije i Uprave za zaštitu i spasavanje. Protokol će biti potpisan u 11.00 časova u Starom dvoru (ul. Dragoslava Jovanović 2). Pozivamo novinare, snimatelje i fotoreportere da proprate ovaj događaj.

  **********************
  SAOPŠTENJA
  MUP
  PU za grad Beograd
  Područne policijske uprave
  Konferencija za novinare
  
  Булевар Михајла Пупина 2, 11000 Београд
  +381 (0)11 3062000 • muprs@mup.gov.rs