• Aktivnosti
 • Oglasi - konkursi
 • Potrage
 • Linkovi
 • Arhiva
 •  Dokumenta građana > Biometrijska lična karta > BIOMETRIJSKA lična karta MALOLETNOM LICU...

  BIOMETRIJSKA lična karta MALOLETNOM LICU...

  Maloletno lice koje napuni 16 godina dužno je da podnese zahtev za izdavanje lične karte, ukoliko ima prebivalište na teritoriji Republike Srbije.

  Za izdavanje prve lične karte u ovakvom slučaju, potrebno je sve kao i u slučaju odrasle osobe, osim što maloletno lice, s obzirom da ne poseduje identifikaciona dokumenta, ne može da priloži ličnu kartu ili drugu ispravu.

  Roditelj je dužan da bude prisutan u delu postupka izdavanja lične karte maloletnom licu. On istovremeno i garantuje za identitet i istinitost ličnih podataka deteta.


  na vrh strane

  
  NAJAVE DOGAĐAJA
  VESTI
  17. 8. 2009. - NAJAVA DOGAĐAJA
  Broj: 117/09


  Prvi potpredsednik Vlade - zamenik predsednika Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i gradonačelnik Grada Beograda Dragan Đilas potpisaće u utorak, 18. avgusta 2009. godine, Protokol kojim se definiše novčana pomoć u iznosu od 200.000.000,00 dinara, koju Skupština grada dodeljuje Policijskoj upravi za grad Beograd u cilju unapređenja uslova rada i funkcionisanja ove uprave. Ova nočvana sredstva su, prema prioritetnim potrebama, namenjena opremanju Policijske uprave za grad Beograd, odnosno kriminalističke policije, saobraćajne policije, interventne brigade, rečne policije i Uprave za zaštitu i spasavanje. Protokol će biti potpisan u 11.00 časova u Starom dvoru (ul. Dragoslava Jovanović 2). Pozivamo novinare, snimatelje i fotoreportere da proprate ovaj događaj.

  **********************
  SAOPŠTENJA
  MUP
  PU za grad Beograd
  Područne policijske uprave
  Konferencija za novinare
  
  Булевар Михајла Пупина 2, 11000 Београд
  +381 (0)11 3062000 • muprs@mup.gov.rs