• Активности
 • Огласи - конкурси
 • Потраге
 • Линкови
 • Архива
 •  Документа грађана > Биометријска лична карта > БИОМЕТРИЈСКA личнa картa МАЛОЛЕТНОМ ЛИЦУ...

  БИОМЕТРИЈСКA личнa картa МАЛОЛЕТНОМ ЛИЦУ...

  Малолетно лице које напуни 16 година дужно је да поднесе захтев за издавање личне карте, уколико има пребивалиште на територији Републике Србије.

  За издавање прве личне карте у оваквом случају, потребно је све као и у случају одрасле особе, осим што малолетно лице, с обзиром да не поседује идентификациона документа, не може да приложи личну карту или другу исправу.

  Родитељ је дужан да буде присутан у делу поступка издавања личне карте малолетном лицу. Он истовремено и гарантује за идентитет и истинитост личних података детета.


  на врх стране

  
  НАЈАВЕ ДОГАЂАЈА
  ВЕСТИ
  17. 8. 2009. - НАЈАВА ДОГАЂАЈА
  Број: 117/09


  Први потпредседник Владе - заменик председника Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић и градоначелник Града Београда Драган Ђилас потписаће у уторак, 18. августа 2009. године, Протокол којим се дефинише новчана помоћ у износу од 200.000.000,00 динара, коју Скупштина града додељује Полицијској управи за град Београд у циљу унапређења услова рада и функционисања ове управе. Ова ночвана средства су, према приоритетним потребама, намењена опремању Полицијске управе за град Београд, односно криминалистичке полиције, саобраћајне полиције, интервентне бригаде, речне полиције и Управе за заштиту и спасавање. Протокол ће бити потписан у 11.00 часова у Старом двору (ул. Драгослава Јовановић 2). Позивамо новинаре, сниматеље и фоторепортере да пропрате овај догађај.
  САОПШТЕЊА
  МУП
  ПУ за град Београд
  Подручне полицијске управе
  Конференција за новинаре
  
  Булевар Михајла Пупина 2, 11000 Београд
  +381 (0)11 3062000 • muprs@mup.gov.rs