**** Povećavanje veličine fonta u centralnom delu - FONT SIZER ****

Početna strana | Ћирилица | English | Kontakt | Mapa prezentacije

Smanji veličinu slova Vrati veličinu slova na početnu Povećaj veličinu slova

31.12. 2015. Vlada za v.d. direktora policije izabrala Vladimira Rebića

 

31.12. 2015. Vlada za v.d. direktora policije izabrala Vladimira Rebića

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije dr Nebojša Stefanović izjavio je danas da je odlukom Vlade Republike Srbije dosadašnji direktor policije Milorad Veljović razrešen dužnosti i da je na njegov predlog Vlada za vršioca dužnosti izabrala dosadašnjeg načelnika Uprave sabraćajne policije Vladimira Rebića.

 

„Dvadeset i tri godine profesionalnog rada u policiji, iskustvo na rukovodećim mestima i uspešan rad u Upravi saobraćajne policije opredelili su me da Rebiću poverim ovako težak i odgovoran zadatak i Vlada je to, naravno, prihvatila“, naglasio je Stefanović.

 

Ministar je istakao da od Rebića očekuje da iskoristi iskustvo i znanje i da na novoj funkciji pomogne u reformama policije, kako bi ona bila efikasniji i uspešniji sistem.

 

„Da građanima ulije poverenje da policijski službenici mogu još bolje da rade i da sa njima ostvare bolje rezultate po pitanju bezbednosti u čitavoj zemlji“, dodao je Stefanović.

 

Prema njegovim rečima, odlukom Vlade Republike Srbije dosadašnji direktor policije Milorad Veljović razrešen je dužnosti, on odlazi u penziju, a nakog toga će biti savetnik premijera za poslove regionalne i nacionalne bezbednosti.

 

Novopostavljeni vršilac dužnosti direktora policije Rebić, rekao je da je imenovanje na tu funkciju doživeo kao svojevrsnu potvrdu dobrog rada saobraćajne policije, koja je u prethodnih godinu i po dana napravila značajan pomak u oblasti bezbednosti saobraćaja.

 

„Očekujem da ću na novoj funkciji doprineti da se izvrše potrebne reforme policije i da ćemo učiniti da građani Republike Srbije budu bezbedni“, naglasio je Rebić.