**** Povećavanje veličine fonta u centralnom delu - FONT SIZER ****

Početna strana | Ћирилица | English | Kontakt | Mapa prezentacije

Smanji veličinu slova Vrati veličinu slova na početnu Povećaj veličinu slova

31. 07. 2014. Doniranje alkometara u okviru akcije „Kad pijem, ne vozim“

 

31. 07. 2014. Doniranje alkometara u okviru akcije „Kad pijem, ne vozim“

Edukativna kampanja Ministarstva unutrašnjih poslova i Apatinske pivare „Kad pijem, ne vozim“ realizuje se sedmu godinu zaredom u cilju jačanja svesti vozača o rizicima kombinovanja pića i vožnje. U okviru akcije Apatinska pivara donirala je deset novih alkometara Upravi saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova, u susret predstojećim manifestacijama Dragačevskom saboru i Bir festu. Na konferenciji za novinare koja je održana ovim povodom, govorili su načelnik Uprave saobraćajne policije Vladimir Rebić i direktor Apatinske pivare Dragan Radivojević.

 

Načelnik Rebić zahvalio se Apatinskoj pivari na donaciji, istakavši koliko je važno da se tokom letnje sezone pojača kontrola bezbednosti saobraćaja.

 

„Uprava saobraćajne policije će pripremiti plan pojačanog angažovanja za Sabor trubača u Guči, kako bi posetioci mogli bezbedno da odu i da se vrate. Takođe, saobraćajna policija kontrolisaće na nekoliko punktova u samoj Guči posetioce prilikom povratka i isključivaće iz saobraćaja sve koji nameravaju da voze u alkoholisanom stanju“, naglasio je načelnik Rebić.

 

Ovom prilikom podsetio je i da tokom jula i avgusta svake godine u proseku nastrada oko 150 osoba i istakao da je situacija ove godine znatno poboljšana, pošto je u julu 2013.godine život izgubilo 80 učesnika u saobraćaju, a tokom ovog meseca do danas 37.

 

31. 07. 2014. Doniranje alkometara u okviru akcije „Kad pijem, ne vozim“

 

Direktor Apatinske pivare Dragan Radivojević je, prilikom uručenja deset alkometara načelniku Uprave saobraćajne policije Vladimiru Rebiću, najavio da će Apatinska pivara nastaviti sa realizacijom kampanje kako bi se dodatno podigao nivo bezbednosti u saobraćaju. „U proteklih sedam godina saradnje Apatinske pivare i saobraćajne policije i donacijom 59 alkometara nastojimo da podignemo svest pojedinaca, ali i šire zajednice o rizicima učestvovanja u saobraćaju pod dejstvo alkohola,“ naglasio je Radivojević. On je takođe istakao da je akcija „Kad pijem, ne vozim“ dala dobre rezultate, kao i da kampanja pored korporativne odgovornosti, prepoznaje važnost odgovornosti prema svima koji konzumiraju alkohol.