**** Povećavanje veličine fonta u centralnom delu - FONT SIZER ****

Početna strana | Ћирилица | English | Kontakt | Mapa prezentacije

Smanji veličinu slova Vrati veličinu slova na početnu Povećaj veličinu slova

30. 03. 2016. Spajić pokazao da su policajci spremni za sve izazove

 

30. 03. 2016. Spajić pokazao da su policajci spremni za sve izazove

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije dr Nebojša Stefanović istakao je danas da zlatna medalja koju je na svetskom ultramaratonu osvojio pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice Jovica Spajić pokazuje da su pripadnici Ministarstva spremni da odgovore na sve izazove i postignu izvanredne rezultate.

 

30. 03. 2016. Spajić pokazao da su policajci spremni za sve izazove

 

Ministar Stefanović, koji se sa ministrom sporta i omladine Vanjom Udovičićem sastao sa Spajićem, rekao je da će se policija truditi da takvim sportistima pomogne, da ih nagradi i da zajedno sa njima pokaže da su obuka, posvećenosti i rad nešto što je karakteristično za srpsku policiju.

 

Jovica Spajić, kako je naveo Stafanović, napravio je nešto što je za obične ljude nezamislivo, za šest dana istrčao je 702 kilometra.

 

„Trudićemo se da ovakve rezultate postižemo u svim oblastima našeg rada“, rekao je Stefanović koji je zahvalio Spajiću i svim pripadnicima SAJ-a što, kroz ovakve rezultate u sportu, obuku i izdržljivost pokazuju da su pripadnici policije spremni da odgovore na sve izazove i da postignu izvaredne rezultate.

 

30. 03. 2016. Spajić pokazao da su policajci spremni za sve izazove

 

Ministar Udovičić istakao je da Srbija mora da promoviše prave vrednosti i da pokaže koliki značaj imaju sportisti, pripadnici policije, u kreiranju ambijenta koji za sve građane Srbije treba bude ponos i zvezda vodilja.

 

„Moramo da promovišemo prave vrednosti, treba da iskazujemo uspehe koje prave svi naši sportisti, prvenstveno pripadnici MUP-a, koji prave izvanredne rezultate. Želimo da predstavimo sportiste koji treba da budu pravi primer kada je reč o psihičko – fizičkoj pripremi i koji treba da budu idoli novim sportistima i mladim ljudima u Srbiji“, rekao je Udovičić.

 

On je zahvalio ministru Stefanoviću što je prepoznao značaj sporta i ulaganja u sport u policiji.

 

„Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova lojalnošću, pravim vrednostima, odgovornošću prema građanima i državi, rade ono u šta su uvereni od prvog dana kada su pristupili policiji i zbog toga im zahvaljujem, jer su uvek bili prvi i u požarima, poplavama i svim onim negativnim pojavama koje se događaju“, dodao je Udovičić.

 

30. 03. 2016. Spajić pokazao da su policajci spremni za sve izazove

 

Zahvalivši ministru i komandantu SAJ-a na podršci, Jovica Spajić naglasio je da će se truditi da i dalje ponašanjem i ostvarenim rezultatima dostojno prezentuje Republiku Srbiju, srpsku kulturu, tradiciju, običaje, istoriju, i sve ono što Srbija jeste.

 

„Sledeći poduhvati su mi obaveza da na pravi način dostojno, svim srcem dam i poslednji atom snage, ako treba, da opet obradujem našu naciju sa dobrim rezultatima“, dodao je Spajić.

 

Jovica Spajić osvojio je zlatnu medalju na svetskom ultramaratonu održanom u Atini od 13. do 19. marta, gde je pretrčao 702 kilometra. Trka je trajala šest dana neprekidnog trčanja.