**** Povećavanje veličine fonta u centralnom delu - FONT SIZER ****

Početna strana | Ћирилица | English | Kontakt | Mapa prezentacije

Smanji veličinu slova Vrati veličinu slova na početnu Povećaj veličinu slova

29. 01. 2016. Stefanović: Pojačaćemo prisustvo policije

 

29. 01. 2016. Stefanović: Pojačaćemo prisustvo policije

Ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa građanima Bariča o njihovoj bezbednosti, kao i o tome šta policija može dodatno da uradi kako bi oni bili još sigurniji, kako bi policija uspešnije rešavala krivična dela koja su vezana za imovinske delikte, razbojništva, pljačke, kao i sve ono što ugrožava njihovu bezbednost.

 

Ministar Stefanović je rekao da ni premijer Vučić, ni niko iz vlade neće dozvoliti da tajkuni ponovo upravljaju Srbijom i da će ovom zemljom upravljati njeni građani i da je to zadatak ove vlade.

 

29. 01. 2016. Stefanović: Pojačaćemo prisustvo policije

 

„U razgovoru sa građanima došao sam do zaključka da su oni zadovoljni generalnom bezbednošću, ali da je potrebno povećati broj patrola i pojačati kontrolu saobraćaja. Zato ćemo u narednim danima da imamo više uniformisanih policajaca na ulicama Obrenovca, ali i u svim okolnim mestima i na tačkama gde budemo procenili da je ugrožena bezbednost saobraćaja“, istakao je ministar Stefanović nakon posete naselju Barič.

 

Ministar je istakao potrebu da se pojača borba protiv narko–trafikinga i da očekuje da rezultati u 2016. godini budu značajano bolji nego što su bili u prethodnim godinama, iako je u 2014. i 2015. godini zabeležen značajan napredak.

 

„Važno je da građani vide prisustvo policije, kao i njihove napore da rešavaju krivična dela, da se počinioci razbojništava, pljački i svih ostalih krivičnih dela nađu vrlo brzo pod udarom zakona i da za to odgovaraju“, naglasio je ministar i dodao da je značajna i saradnja sa lokalnom samoupravom.

 

Ministar Stefanović je sa saradnicima, gradskim menadžerom Goranom Vesićem i predsednikom opštine Obrenovac Miroslavom Čučkovićem obišao i policijsku stanicu u Obrenovcu i radove na obnovi zgrade.

 

29. 01. 2016. Stefanović: Pojačaćemo prisustvo policije

 

Predsednik opštine Čučković je primetio da se u proteklim mesecima vodi hajka protiv policije i ministra Stefanovića. On je rekao da, kao građanin Republike Srbije, hoće da digne svoj glas protiv laži sa kojima se susrećemo svakog dana i koje blate pripadnike MUP-a koji su spremni da daju život za nas.

 

29. 01. 2016. Stefanović: Pojačaćemo prisustvo policije

 

„Ne smemo da zaboravimo pripadnike Žandarmerije, koji su ronili po trista metara ne bi li izvukli ljude iz Draževca i Luga i onih delova iz kojih nisu mogli da se spasu kopnenim putem, Pokazaćemo koliko građani imaju poverenje u ovu Vladu i MUP i siguran sam da će nam se pripadnici policije odužiti poštenim i odgovornim radom“, rekao je Čučković .