**** Povećavanje veličine fonta u centralnom delu - FONT SIZER ****

Početna strana | Ћирилица | English | Kontakt | Mapa prezentacije

Smanji veličinu slova Vrati veličinu slova na početnu Povećaj veličinu slova

26. 09. 2015. Policija uvek uz građane

 

26. 09. 2015.  Policija uvek uz građane

Na prvom defileu policijskih službenika danas u Valjevu, ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović je istakao da je važno da građani imaju poverenja u policiju i da znaju da mogu da se oslone na nju u svakom trenutku.

 

26. 09. 2015.  Policija uvek uz građane

 

On je naglasio da će policajci uvek biti uz građane spremni da žrtvuju svoje živote da bi oni živeli mirno i spokojno.

 

„Danas smo vam predstavili deo policije, momke i devojke iz Policijske uprave Valjevo i specijalnih jedinica, koje su zajedno sa vama radili i tokom prošlogodišnjih poplava, one na koje uvek možete da računate i kada je teško. Hoćemo da pokažemo da su nam svi gradovi jednaki i da nam je jednako važna bezbednost i sigurnost svakog građanina naše zemlje“, rekao je ministar policije.

 

26. 09. 2015.  Policija uvek uz građane

 

„Mi želimo da pokažemo da je „Policija u zajednici“ mnogo više od fraze i da ima ozbiljnu budućnost. To znači da vi možete da se oslonite na svog policajca koji je čistog obraza, neokaljan, koji nije korumpiran, koji zna šta radi i da mu je jedini zadatak da služi svom narodu i da radi na smanjenju kriminaliteta“, rekao je ministar unutrašnjih poslova i dodao da očekuje i kritiku za ono što policija ne uradi dobro, ali i snažnu podršku za pripadnike MUP-a koji su uvek bili tamo gde je bilo najteže za našu zemlju.

 

26. 09. 2015.  Policija uvek uz građane

 

Prema njegovim rečima, potrebno je još raditi na standardu policajaca, naglasivši da će na tome raditi zajedno sa Vladom Srbije.

 

26. 09. 2015.  Policija uvek uz građane

 

Defileu policije su prisustvovali i direktor policije Milorad Veljović, savetnici ministra Tanja Santrač i Aleksandar Živković, načelnik Uprave saobraćajne policije Vladimir Rebić, i drugi rukovodioci organizacionih jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova.