**** Povećavanje veličine fonta u centralnom delu - FONT SIZER ****

Početna strana | Ћирилица | English | Kontakt | Mapa prezentacije

Smanji veličinu slova Vrati veličinu slova na početnu Povećaj veličinu slova

26.09.2015. Važna nam je bezbednost svakog građanina

 

26.9.2015. Važna nam je bezbednost svakog građanina

Ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović poručio je danas na defileu policije održanom u Ubu da je policija uz svoje građane uvek i na svakom mestu bilo da se radi o opštini, mesnoj zajednici, zaseoku ili gradu.

 

Izrazivši zadovoljstvo velikim odzivom građana, naročito mladih, ministar Stefanović naglasio je da građani mogu da računaju na svoju policiju koja danonoćno radi kako bi obezbedila sigurniju i bezbedniju budućnost.

 

26.9.2015. Važna nam je bezbednost svakog građanina

 

„Važna nam je bezbednost svakog građanina, kao i da on poznaje svog policajca i zna da može da mu se obrati u svakom momentu“, istakao je ministar Stefanović i podsetio da je Ministarstvo pokrenulo projekat „Policija u zajednici.

 

26.9.2015.  Važna nam je bezbednost svakog građanina

 

Ministar podsetio je da su građani i policija, prošle godine uspešno radili na saniranju posledica poplava. Ubljani su se tada uverili šta znači odgovorna i dobro organizovana policija.

 

26.9.2015.  Važna nam je bezbednost svakog građanina

 

Defile policijskih službenika organizovan je ulicama Uba do centralnog trga gde su najmlađi posetioci uživali borilačkim veštinama pripadnika specijalnih jedinica MUP-a, u druženju sa vatrogascima i saobraćajnim policajcima.