**** Povećavanje veličine fonta u centralnom delu - FONT SIZER ****

Početna strana | Ћирилица | English | Kontakt | Mapa prezentacije

Smanji veličinu slova Vrati veličinu slova na početnu Povećaj veličinu slova

25. 09. 2015. Na srpsko – hrvatskoj granici ponovo uspostavljen saobraćaj

 

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije dr Nebojša Stefanović izjavio je da je na srpsko – hrvatskoj granici danas, nešto posle 17 časova, ponovo uspostavljen saobraćaj bez ograničenja iz pravca Republike Srbije ka Republici Hrvatskoj.

 

„Ovo je dobar znak. Sada naši građani mogu bez ograničenja i bez ikakvih smetnji da putuju u Hrvatsku. Pokazalo se da je Vlada Republike Srbije bila upravu i da je ostvarila jednu veliku pobedu za našu zemlju i naš narod“, rekao je Stefanović.

 

Ministar policije je istakao da je Srbija dobila diplomatsku borbu u kojoj se pokazalo da su bili prekršeni Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju i brojni drugi sporazumi.

 

„Očekujem da će se na današnjoj sednici Vlade Srbije, u 21 sat, raspravljati i o tački dnevnog reda koja će predvideti ukidanje mera koja je Republika Srbija uvela kao odgovor na ekonomsku agresiju Hrvtaske“, najavio je Stefanović.

 

Ministar je dodao i da je ovo pokazatelj da je Republika Srbija na ozbiljan i odgovoran način vodila svoju politiku i da će u budućnosti uvek moći da odbrani svoje nacionalne interese i budućnost svoje zemlje.