**** Povećavanje veličine fonta u centralnom delu - FONT SIZER ****

Početna strana | Ћирилица | English | Kontakt | Mapa prezentacije

Smanji veličinu slova Vrati veličinu slova na početnu Povećaj veličinu slova

24. 09. 2015. Stefanović razgovarao sa Morin Kormak o migrantskoj krizi

 

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije dr Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Beogradu sa ambasadorkom Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini Morin Kormak o aktulenoj situaciju vezanoj za migrantsku krizu, kao i o saradnji Republike Srbije sa Bosnom i Hercegovinom.

 

Stefanović je u razgovoru sa ambasadorkom SAD ukazao da migrantska kriza nije samo problem koji pogađa Balkan i da je potrebno doneti celovito rešenje na nivou Evropske unije.

 

Ministar je istakao da u Srbiji nisu zabeleženi veći incidenti između migranata i srpskih državljana i da će naša zemlja, kao odgovorna država, nastaviti da se ponaša u skladu sa evropskim vrednostima uz puno poštovanje ljudskih prava.

 

24. 09. 2015. Stefanović razgovarao sa Morin Kormak o migrantskoj krizi

 

Govoreći o saradnji Republike Srbije i Bosne i Hercegovine, Stefanović je ukazao da ministarstva unutrašnjih poslova dveju država dobro sarađuju i da će u narednom periodu, posebno u obasti borbe protiv terorizma, ta saradnja biti dodatno unapređena.

 

Ambasadorka Kormak pružila je punu podršku naporima i saradnji policija dveju zemalja u borbi protiv terorizma, ali i svim drugim oblicima kriminala.