**** Povećavanje veličine fonta u centralnom delu - FONT SIZER ****

Početna strana | Ћирилица | English | Kontakt | Mapa prezentacije

Smanji veličinu slova Vrati veličinu slova na početnu Povećaj veličinu slova

24. 03. 2015. Policija neće dopustiti uvlačenje u politikanstvo

 

24. 03. 2015. Policija neće dopustiti uvlačenje u politikanstvo

Ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović rekao je na konferenciji za novinare da je Odeljenje za visokotehnološki kriminal počelo istragu u vezi sa pretnjama takozvane „Crne ruke“, koja preti ubistvom premijeru Vučiću.

 

„Otkrili smo jednu od zemalja odakle su došle pretnje i zajedno sa policijom te zemlje radimo na otkrivanju IP adrese potencijalnih počinioca“, rekao je ministar Stefanović. On je naglasio da, od kada je on ministar unutrašnjih poslova, sve pretnje se ozbiljno shvataju i analiziraju.

 

Ministar Stefanović je takođe istakao da, policija danas ni u jednom trenutku nije ometala niti sprečavala održavanje bilo kog skupa u Beogradu, iako su neki možda priželjkivali sukobe sa policijom i da policija neće dopustiti uvlačenje u politikanstvo već će raditi svoj posao profesionalno kao što je radila do sada.

 

„Grubo kršenje javnog reda i mira, napadi na druge ljude, uništavanje imovine, napadi na ljude samo zato što drugačije misle, otimanje stranačkog materijala na ulici, cepanje zastava, niti sada, niti u budućnosti, neće biti tolerisano“, naglasio je ministar Stefanović i dodao da će Ministarstvo unutrašnjih poslova i drugi državni organi preduzimati sve iz svoje nadležnosti da zaštite građane Srbije.