**** Povećavanje veličine fonta u centralnom delu - FONT SIZER ****

Početna strana | Ћирилица | English | Kontakt | Mapa prezentacije

Smanji veličinu slova Vrati veličinu slova na početnu Povećaj veličinu slova

23. 10. 2014. Uspešna saradnja policija Srbije i Švedske

 

31. 07. 2014. Doniranje alkometara u okviru akcije „Kad pijem, ne vozim“

Ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović sastao se sa ambasadorom Kraljevine Švedske NJ.E. Kristerom Aspom sa kojim je razgovarao na temu budućih projektnih aktivnosti i podrške Kraljevine Švedske Republici Srbiji u oblasti unutrašnjih poslova tokom procesa evropskih integracija.

 

Na sastanku je istaknuto zadovoljstvo dosadašnjom vrlo uspešnom policijskom saradnjom, kao i obostrana želja da se kvalitet te saradnje održi i u budućnosti..

 

Stefanović je naglasio da je Kraljevina Švedska jedan od strateških partnera Republike Srbije, posebno Ministarstva unutrašnjih poslova i ukazao na to da će saradnja, posebno kroz projektne aktivnosti, omogućiti kreiranje sveobuhvatnog, dugoročnog i održivog razvoja Ministarstva unutrašnjih poslova.

 

31. 07. 2014. Doniranje alkometara u okviru akcije „Kad pijem, ne vozim“

 

Ministar je istakao i značaj trenutnih reformskih procesa u okviru Ministarstva unutrašnjih poslova, zahvalio se švedskim partnerima na dosadašnjoj saradnji i naglasio da je svaka pomoć u tom procesu ubuduće više nego dobrodošla.

 

Ambasador Aspe je rekao da postoji želja švedske strane da pomogne u oblasti evropskih integracija i drugih bitnih reformskih procesa i naveo da Kraljevina Švedska dosledno i potpuno podržava proces evropskih integracija Republike Srbije.