**** Povećavanje veličine fonta u centralnom delu - FONT SIZER ****

Početna strana | Ћирилица | English | Kontakt | Mapa prezentacije

Smanji veličinu slova Vrati veličinu slova na početnu Povećaj veličinu slova

18. 01. 2016. Počeo kurs za sprečavanje i suzbijanje kriminaliteta

 

18. 01. 2016. Počeo kurs za sprečavanje i suzbijanje kriminaliteta

Šesta klasa osnovog kursa za sprečavanje i suzbijanje kriminaliteta, na kome će 26 polaznika steći specifične veštine u oblasti sprečavanja i suzbijanja kriminaliteta, počela je danas na Kriminalističko policijskoj akademiji u Beogradu.

 

Načelnik Odeljenja za stručno obrazovanje i obuku Aleksandar Đorđević istakao je da će po završenom kursu polaznici biti osposobljeni za efikasniju zaštitu života, prava , sloboda i ličnog integriteta građana.

 

Polcijski službenici, kako je naveo Đorđević, po završenom kursu biće efikasniji u sprečavanju, otkrivanju, rasvetljavanju i dokazivanju krivičnih dela , kao i otkrivanju, pronalaženju i hapšenju počinilaca i pronalasku osoba za kojima se traga.

 

18. 01. 2016. Počeo kurs za sprečavanje i suzbijanje kriminaliteta

 

U okviru kursa polaznici će obraditi teme iz oblasti krimilaistike taktike, kriminalistike metodike, kriminalistike tehnike, operativne analaitike i praktične obuke.

 

Kurs, koji će biti realizovan u prostorijima Kriminalističko policijske akademije, bazi Specijalne antiterorističke jedinice i u Policijskoj upravi za grad Beograd, obuhvatiće 400 nastvanih časova