**** Povećavanje veličine fonta u centralnom delu - FONT SIZER ****

Početna strana | Ћирилица | English | Kontakt | Mapa prezentacije

Smanji veličinu slova Vrati veličinu slova na početnu Povećaj veličinu slova

17. 11. 2014. Stefanović razgovarao sa Bramercom

 

17. 11. 2014. Stefanović razgovarao sa Bramercom

Ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović sastao se danas sa glavnim tužiocem Međunarodnog tribunala za bivšu Jugoslaviju Seržom Bramercom.

 

Ministar Stefanović istakao je posvećenost Ministarstva unutrašnjih poslova u ostvarivanju kontinuirane saradnje sa Međunarodnim sudom za gonjenje lica odgovornih za teška kršenja međunarodnog humanitarnog prava na teritoriji bivše Jugoslavije.

 

17. 11. 2014. Stefanović razgovarao sa Bramercom

 

Ministar je posebno naglasio nastojanje MUP-a da nastavi sa radom sa Rezidualnim mehanizmom koji je pravni naslednik Haškog tribunala. On je obavestio glavnog tužioca da se zahtevi za pomoć Haškog tribunala uzimaju u rad neposredno po dostavljanju i na njih odgovara u najkraćem mogućem roku.

 

Glavni tužilac Bramerc ocenio je dobrom saradnju Rezidualnog mehanizma sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije što je navedeno u prethodnim izveštajima glavnog tužioca.

 

Bramerc je pozdravio borbu protiv organizovanog kriminala i terorizma koje preduzima Ministarstvo unutrašnjih poslova.

 

17. 11. 2014. Stefanović razgovarao sa Bramercom

 

Stefanović je upoznao glavnog tužioca o reformama koje sprovodi Ministarstvo unutrašnjih poslova i podvukao čvrstu rešenost u borbi protiv svih vidova organizovanog kriminala, a posebno narko dilera.