**** Povećavanje veličine fonta u centralnom delu - FONT SIZER ****

Početna strana | Ћирилица | English | Kontakt | Mapa prezentacije

Smanji veličinu slova Vrati veličinu slova na početnu Povećaj veličinu slova

17. 06. 2014. Poseta italijanske delegacije Ministarstvu

 

17. 06. 2014. Poseta italijanske delegacije Ministarstvu

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Nikolić, savetnik ministra i šef Kabineta ministra Ivan Ristić, savetnik direktora policije Marina Tomašević i stručnjaci za međunarodnu saradnju sastali su se danas sa delegacijom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Italije, koja će boraviti u Beogradu od 16. do 19.juna u okviru studijske posete.

 

17. 06. 2014. Poseta italijanske delegacije Ministarstvu

 

Delegacija Republike Italije, na čelu sa direktorom Škole za visoko obrazovanje i usavršavanje policijskih kadrova generalom Rikardom Amatom, dobila je priliku da se upozna sa strukturom, organizacijom i funkcionisanjem MUP-a i ostalih relevantnih državnih organa.

 

17. 06. 2014. Poseta italijanske delegacije Ministarstvu

 

„Ovo je dobra prilika da predstavnici naših ministarstava razmene iskustva u domenu bezbednosti, edukacije, ali i suprotstavljanju organizovanom kriminalu kao najprisutnijem bezbednosnom izazovu modernog demokratskog društva“, rekao je državni sekretar Nikolić i naglasio da naše ministarstvo predstavlja pouzdanog partnera u borbi protiv svih oblika kriminala.

 

Savetnik ministra i šef Kabineta ministra Ivan Ristića ocenio je saradnju sa policijom Italije kao tradiocionalno veoma uspešnu i istakao da ima još prostora za njeno dalje unapređenje, naročito u oblastima borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije.

 

„Kroz zakonske i institucionalne reforme, Ministarstvo prati savremene trendove, pre svega evropske standarde, kako bi se stvorio što efikasniji policijski aparat koji predstavlja pouzdanog partnera međunarodne zajednice i koji prati realne potrebe građana i štiti njihova prava u skladu sa Ustavom i zakonom“, istakao je Ristić.

 

17. 06. 2014. Poseta italijanske delegacije Ministarstvu

 

Tokom boravka u Beogradu, predviđeno je da italijanska delegacija obiđe organizacione jedinice MUP-a, kao i Nastavno-sportski centar „Makiš“ i Kriminalističko-policijsku akademiju.