**** Povećavanje veličine fonta u centralnom delu - FONT SIZER ****

Početna strana | Ћирилица | English | Kontakt | Mapa prezentacije

Smanji veličinu slova Vrati veličinu slova na početnu Povećaj veličinu slova

16. 06. 2014. Sednica Republičkog štaba za vanredne situacije

 

16. 06. 2014. Sednica Republičkog štaba za vanredne situacije

Ministar unutrašnjih poslova, dr Nebojša Stefanović predsedavao je danas sednicom Republičkog štaba za vanredne situacije, na kojoj je doneta odluka da se ukine vanredna situacija, izuzev u opštinama koje su bile najteže pogođene poplavama: Obrenovcu, Bajinoj Bašti, Ljuboviji, Krupnju i Malom Zvorniku

 

„U tim sredinama odluka o vanrednoj situaciji važi i dalje i to će pomoći sanaciji šteta“, istakao je ministar Stefanović uz napomenu da u njima nema dalje realne opasnosti. "Ovo radimo kako bismo pomogli ljudima da brže obave poslove sanacije", rekao je Stefanović.

 

16. 06. 2014. Sednica Republičkog štaba za vanredne situacije

 

On je preneo da je pre sednice Štaba za vanredne situacije, premijer Aleksandar Vučić sa predsednicima opština, koje su pretrpele štete od poplava, razgovarao o najboljem načinu da se pomogne u rešavanju trenutne situacije.

 

Na sednici Štaba usvojen je Izveštaj o radu za 2013. godinu, kao i Plan rada za 2014. godinu, u kojem težište aktivnosti okružnih štabova treba da bude na preventivi, a naloženo je i da se proveri koliko sirena radi.