**** Povećavanje veličine fonta u centralnom delu - FONT SIZER ****

Početna strana | Ћирилица | English | Kontakt | Mapa prezentacije

Smanji veličinu slova Vrati veličinu slova na početnu Povećaj veličinu slova

16. 06. 2014. Priznanje MUP-u za hrabrost i humanost na delu

 

16. 06. 2014. Priznanje MUP-u za hrabrost i humanost na delu

Kompanija „Adri Medija Srbija“ uručila je priznanje pripadniku Ronilačkog centra Žandarmerije Zoranu Kvrgiću, kao predstavniku Ministarstva unutrašnjih poslova, čiji su zaposleni angažovanjem i koordiniranim akcijama pomogli stanovništvu na poplavom ugroženim područjima i vratili osmeh na lice mnogim porodicama.

 

Nagrada je Kvrgiću, kao priznanje herojima koji su svojom hrabrošću dokazali da Srbija može da se ujedini kada je to najpotrebnije, uručena na proslavi korporativnog dana „Adri Medija Srbije“.

 

„Zadatak Ronilačkog centra Žandarmerije bio je da se što pre evakuiše stanovništvo Obrenovca. Svako od nas imao je konkretne zadatake, da se u što kraćem roku ljudi evakuišu na bezbedno“, rekao je Kvrgić po dobijanju zahvalnice.

 

16. 06. 2014. Priznanje MUP-u za hrabrost i humanost na delu

 

Ukazavši da mu kao i svakom čoveku priznanje znači puno, on je istakao da je ono, ujedno, i veliki podstrek Žandarmeriji da nastavi da radi svoj posao u službi i za dobrobit građana Srbije.

 

Godišnja nagrada „Adria Media Srbija“ posvećena je herojima poplavai svim ljudima koji su učinili ono što svako od nas treba da učini za svoju zemlju.