**** Povećavanje veličine fonta u centralnom delu - FONT SIZER ****

Početna strana | Ћирилица | English | Kontakt | Mapa prezentacije

Smanji veličinu slova Vrati veličinu slova na početnu Povećaj veličinu slova

15. 06. 2014. Druženje sa pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice

 

15. 06. 2014. Druženje sa pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice

Povodom Dana policije, u bazi Specijalne antiterorističke jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova, drugi put zaredom, održana je sportska manifestacija „Deca i policija“, u okviru koje su se deca takmičila u malom fudbalu, tekvondou i rukometu.

 

Na turniru u Nastavnom centru MUP-a „13. maj“ u Batajnici učestvovalo je oko 150-oro dece, četiri tima nadmetalo se u malom fudbalu, tri ženske ekipe u rukometu, a u borilačkoj veštini tekvondo sedam klubova.

 

Pripadnik ove elitne jedinice Dragan Džamić rekao je da je cilj manifestacije zbližavanje dece i njihovih roditelja sa „sajovcima“.

 

- Naš osnovni zadatak je zaštita i bezbednost građana i društva u celini, a deca su najvrednije što imamo. Želele smo da pokažemo gde radimo i treniramo, čime se bavimo - istakao je Džamić.

 

15. 06. 2014. Druženje sa pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice

 

Posle sportskih takmičenja, učesnici manifestacije družili su se sa „specijalcima“, a između ostalog mogli su da vide i veštine potrebne za izvršavanje opasnih zadataka s kojima se susreću, poput penjanja na veštačkoj steni ili ronjenja.

 

Na kraju manifestacije, deci su uručene diplome i majice SAJ-a.