**** Povećavanje veličine fonta u centralnom delu - FONT SIZER ****

Početna strana | Ћирилица | English | Kontakt | Mapa prezentacije

Smanji veličinu slova Vrati veličinu slova na početnu Povećaj veličinu slova

16. 01. 2015. Stefanović otvorio policijsku ispostavu u novobeogradskom Bloku 45

 

16. 01. 2015.  Stefanović otvorio policijsku ispostavu u novobeogradskom Bloku 45

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije dr Nebojša Stefanović otvorio je danas policijsku ispostavu u novobeogradskom Bloku 45 istakavši da Ministartvo na ovaj način želi da pokaže građanima da maksimalno brine o njihovoj bezbednosti i da približi policiju građanima.

 

 

 

Otvaranju policijske ispostave prisustvovali su i gradski menadžer Goran Vesić i predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić.

 

„Ispunili smo dato obećanje, i samo nekoliko dana od početne ideje u saradnji sa gradom Beogradom i opštinom Novi Beograd otvorili smo prvu policijsku ispostavu u Bloku 45, koja će u narednom periodu biti preseljena u veći prostor u neposrednoj blizini“, naveo je Stefanović.

 

Prema njegovim rečima, obezbeđen je dovoljan broj policajaca koji će se u ovom Bloku, dvadeset i četiri sata dnevno, starati o bezbednosti građana.

 

„Bitno je da građani osećaju veću sigurnost, da vide uniformisanu policiju koja je tu zbog njih. Mi sve ovo radimo zbog naših sugrađana, pre svega u Bloku 45, ali ova ispostava pokrivaće i značajan deo novobeogradskih blokova“, istako je Stefanović.

 

16. 01. 2015.  Stefanović otvorio policijsku ispostavu u novobeogradskom Bloku 45

 

Ministar je napomenuo da će u reonu ovog bloka zajedničke patrole Policijske stanice Novi Beograd i Žandarmerije nastaviti da brinu o bezbednosti.

 

Gradski menadžer grad Beograda Goran Vesić zahvalio Ministarstvu unutrašnjih poslova što je izašlo u susret zahtevim građana Bloka 45, u kome je bezbednosna situacija pogoršana, i pronašlo model da obezbedi dovoljan broj policajaca kako bi se građani osećali sigurno.

 

„Kada pitate građane Beograda koji su njihovi najveći problemi, problem broj jedan je bezbednost“, rekao je Vesić ukazavši da potreba za ovakvim policijskim ispostavama postoji i u drugim delovima prestonice.

 

Vesić je najavio da će ovakve policijske ispostave sukcesivno biti otvarane i u drugim delovima grada i da se u svakodnevnoj komunikaciji sa ministrom Stefanovićem rešava problem po problem.

 

Prema njegovim rečima policijska ispostava u Bloku 45, za koju je prostorije obezbedila opština Novi Beograd i grad Beograd, je trajno rešenje koje će obezbediti da se građani ovog dela prestonice osećaju bezbedno.

 

16. 01. 2015.  Stefanović otvorio policijsku ispostavu u novobeogradskom Bloku 45

 

Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić ukazao je da će otvaranjem ove policijske ispostave, bezbednost ne samo građana Bloka 45, već i značajnog dela blokova u ovoj opštini biti značajno povećana.

 

Zahvalivši ministru Stefanoviću i gradskom menadžeru Vesiću na brzo realizovanom projektu, Šapić je istakao da kada postoji dobra volja i kada su ljudi spremni da rade veliki broj problema može biti rešen.