**** Povećavanje veličine fonta u centralnom delu - FONT SIZER ****

Početna strana | Ћирилица | English | Kontakt | Mapa prezentacije

Smanji veličinu slova Vrati veličinu slova na početnu Povećaj veličinu slova

12. 08. 2015. Nova policijska stanica u Ubu garantuje još veću bezbednost građanima

 

12. 08. 2015. Nova policijska stanica u Ubu garantuje još veću bezbednost građanima

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije dr Nebojša Stefanović, prilikom obilaska nove zgrade Policijske stanice u Ubu, koja je danas počela sa radom, poručio je da nijedno krivično delo neće proći nekažnjeno i da će policija iskoristiti sve kapacitete da se izbori sa svim vrstama kriminala.

 

"Očekujem da rezultati policije budu takvi da kriminalci ne mogu da se osećaju sigurno, već da budu zastrašeni što policija radi bolje i efikasnije. Dakle, prema kriminalcima veoma oštro", naglasio je Stefanović.

 

Ministar je poručio da će policija posvećeno i vredno raditi na rasvetljavanju svih krivičnih dela, bez obzira da li je reč o krađi novčanika, poljoprivrednih mašina ili teškim krivičnim delima.

 

12. 08. 2015. Nova policijska stanica u Ubu garantuje još veću bezbednost građanima

 

Ukazavši da je jedan od prioriteta Ministarstva unutrašnjih poslova približavanje policije građanima i snažniji rad u zajednici, Stefanović je istakao da je od izuzetne važnosti da građani osete da policajcima mogu da veruju i da znaju da mogu da im se obrate u svakom trenutku i od njih dobiju očekivanu pomoć.

 

Ministar je naveo da su rezultati Policijske uprave u Valjevu svake godine bolji i dodao je na sastanku sa direktorom policije Miloradom Veljovićem, načelnikom Policijske uprave Sašom Markovićem i načelnikom policijske stanice Aleksandrom Vilotijevićem da je potrebno obezbediti veći broj operativnih radnika kriminalističke policije.

 

"Jedan od bezbednosnih problema sa kojim se suočava opština su krađe", rekao je Stefanović i istakao da očekuje brz i efikasniji rad s obzirom na nove tehničke kapacitete policijske stanice.

 

12. 08. 2015. Nova policijska stanica u Ubu garantuje još veću bezbednost građanima

 

Ministar je objasnio da nova zgrada ima 1300 kvadrata, da je izgrađena uz pomoć opštine Ub i privatnih kompanija koje su pomogle u njenom opremanju.

 

Predsednik opštine Ub Darko Glišić zahvalio je Vladi Republike Srbije i Ministarstvu unutrašnjih poslova na razumevanju i istakao da je zgrada policijske stanice bila problem koji je tu opštinu mučio godinama.

 

"Veliki problem opštine Ub je rešen", rekao je Glišić i dodao da očekuje da će rezultati rada policije u novim uslovima učiniti da se građani osećaju još bezbednije.