**** Povećavanje veličine fonta u centralnom delu - FONT SIZER ****

Početna strana | Ћирилица | English | Kontakt | Mapa prezentacije

Smanji veličinu slova Vrati veličinu slova na početnu Povećaj veličinu slova

11. 02. 2015. Potpisan novi Poseban kolektivni ugovor

 

11. 02. 2015. Potpisan novi Poseban kolektivni  ugovor

Ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović potpisao je danas sa predsednikom Nezavisnog sindikata policije Velimirom Lukićem novi Poseban kolektivni ugovor, kojim su dodatno proširena prava i mogućnosti zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

 

Nakon potpisivanja, ministar Stefanović je rekao da je time ostvaren veliki napredak u odnosu na dosadašnju situaciju.

 

„Novim kolektivnim ugovorom proširili smo mogućnosti i prava policijskim službenicima u skladu sa politikom vlade, merama štednje i budžetom koji ima Ministarstvo unutrašnjih poslova. Učinićemo sve što možemo da u narednom periodu, u skladu sa finansijskim mogućnostima, dodatno popravimo materijano stanje zaposlenih u MUP-u“ istakao je ministar Stefanović.

 

 

11. 02. 2015. Potpisan novi Poseban kolektivni  ugovor

 

Ministar je podsetio da je u septembru prošle godine prestao da važi do tada aktuelni Posebni kolektivni ugovor i od tog trenutka se, na osnovu važećih zakonskih propisa, na policijske službenike primenjivao Zakon o radu.

 

Predsednik NSP Velimir Lukić je istakao da su potpisivanjem novog kolektivnog ugovora ozvaničena veća prava policijskih službenika.

 

„Nadam se da ćemo u bliskoj budućnosti nastaviti rad na ostvarivanju i poboljšanju materijalno-finansijskog i radnog položaja svih zaposlenih u MUP-u. Velika nam je čast što smo potpisali kolektivni ugovor i time stavili tačku na pregovore. Od danas policajci imaju mnogo više prava nego ranije“ rekao je Lukić.

 

 

11. 02. 2015. Potpisan novi Poseban kolektivni  ugovor