**** Povećavanje veličine fonta u centralnom delu - FONT SIZER ****

Početna strana | Ћирилица | English | Kontakt | Mapa prezentacije

Smanji veličinu slova Vrati veličinu slova na početnu Povećaj veličinu slova

09. 12. 2014. Ministar Stefanović predstavio reforme MUP-a Odboru za EU Doma Lordova

 

09. 12. 2014. Ministar Stefanović predstavio reforme MUP-a Odboru za EU Doma Lordova

Ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović, drugog dana radne posete Londonu, nakon sastanka sa predsednikom Odbora za EU Doma Lorodova Timotijem Bosvelom, izjavio je da je Vlada Republike Srbije opredeljena da reformiše svoju zemlju i da život građana učini boljim.

 

Ministar je istakao da Republika Srbija ne traži milostinju, niti bilo koga moli za članstvo u Evropskoj uniji, već se naporno trudi da prihvatanjem evropskih standarda, koji će omogućiti bolji život građana, postane punopravna članica i partner EU.

 

„Sastanak sa Odborom za Evropsku uniju Doma Lordova bio je veoma koristan, jer sam imao priliku da predstavim reforme koje je Srbija ostvarila u prethodnom periodu“, rekao je Stefanović.

 

Ministar je Odboru za EU Doma lordova predstavio i reforme koje sprovodi Ministarstvo, u pogledu karijernog napredovanja i potpuno drugačijeg načina upravljanja ljudskim resursima.

 

„Srbija je dosta učinila, naša želja i cilj je da reformišemo svoju zemlju i da život građana učinimo boljim. Nadam se da su lordovi u Odboru shvatili da je Srbija zemlja kojoj treba verovati i da aktuelna vlast može zemlju da uvede u EU“, zaključio je Stefanović.