**** Povećavanje veličine fonta u centralnom delu - FONT SIZER ****

Početna strana | Ћирилица | English | Kontakt | Mapa prezentacije

Smanji veličinu slova Vrati veličinu slova na početnu Povećaj veličinu slova

08. 04. 2016. Rebić čestitao Svetski dan Roma

 

08. 04. 2016. Rebić čestitao Svetski dan Roma

Vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić, čestitajući Svetski dan Roma, istakao je danas na sastanku sa predstavnicima Policijske asocijacije „Evropski policajci romske nacionalnosti“ da je Ministarstvo unutrašnjih poslova prepoznalo važnost saradnje sa romskom zajednicom i aktivnosti organizacija civilnog društva koje se bave zaštitom prava Roma.

 

„Zahvaljujući aktivnostima koje sprovodi Ministarstvo unutrašnjih poslova, pripadnici romske nacionalnosti se u većem broju upisuju u evidencije državnih organa i tako ostvariju prava na lična dokumenta, a samim tim je obezbeđena bolja pravna vidljivost“, naglasio je Rebić.

 

08. 04. 2016. Rebić čestitao Svetski dan Roma

 

Predsednik asocijacije Nenad Tairović se zahvalio Ministarstvu na dosadašnjoj podršci i izrazio nadu za nastavkom dobre saradnje u pravcu veće afirmacije i zastupljenosti pripadnika Romske zajednice u MUP-u.

 

Rebić je ukazao da će Ministarstvo unutrašnjih poslova i u narednom periodu pružati podršku i aktivno sarađivati sa svim društvenim subjektima na većoj socijalnoj inkluziji i bezbednijem životu Roma i Romkinja u Republici Srbiji.