**** Povećavanje veličine fonta u centralnom delu - FONT SIZER ****

Početna strana | Ћирилица | English | Kontakt | Mapa prezentacije

Smanji veličinu slova Vrati veličinu slova na početnu Povećaj veličinu slova

07. 05. 2015. Ministar čestitao slavu pripadnicima PTJ

 

07. 05. 2015. Ministar čestitao slavu pripadnicima PTJ

Protivteroristička jedinica obeležila je danas krsnu slavu i Dan jedinice u svojoj bazi „Lipovica“, a događaju je prisustvovao i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović, koji se tom prilikom zahvalio pripadnicima PTJ na svemu što su uradili za svoju zemlju.

 

„Ponosim se svim ljudima koji su se u prethodnim godinama borili da Srbija bude bezbedna i slobodna i koji su na svojim leđima izneli veliki teret. Ljudi koji su se borili protiv terorista i svih neprijatelja slobode, moraju biti zapamćeni i poštovani. Protivteroristička jedinica je dala veliki doprinos u toj borbi“, naglasio je Stefanović.

 

07. 05. 2015. Ministar čestitao slavu pripadnicima PTJ

 

Govoreći o borbi protiv terorizma, ministar je podsetio i na dešavanja u regionu i dodao da Republika Srbija posvećuje ogromnu pažnju borbi protiv ovog savremenog zla, kako bi građani bili potpuno sigurni.

 

„U toku je reforma našeg ministarstva, o čemu sam sa vama razgovarao direktno i otvoreno, i ono što sam rekao tada važi i danas. Radim na tome da sve ono što smo se dogovorili i ispunim“, rekao je ministar pripadnicima PTJ, kojima je ujedno čestitao slavu i Dan jedinice.