**** Povećavanje veličine fonta u centralnom delu - FONT SIZER ****

Početna strana | Ћирилица | English | Kontakt | Mapa prezentacije

Smanji veličinu slova Vrati veličinu slova na početnu Povećaj veličinu slova

03. 04. 2015. Stefanović i Čepurin razgovarali o unapređenju saradnje

 

03. 04. 2015. Stefanović i  Čepurin razgovarali o unapređenju saradnje

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije dr Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Beogradu sa ambasadorom Ruske federacije Aleksandrom Čepurinom o unapređenju saradnje u oblasti unutrašnjih poslova posebno u domenu borbe protiv terorizma, organizovanog kriminala, ilegalne trgovine narkoticima.

 

“Jedan od prioriteta Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije je borba protiv ilegalnog tržišta narkotika i u tom domenu srpska policija ostvarila je veoma dobre rezultate. U protekloj godini i prvim mesecima ove godine zaplenjeno je skoro četiri tone narkotika“, rekao je Stefanović.

 

U tom smislu, prema Stefanovićevim rečima, potpisivanje Plana zajedničkih aktivnosti sa Federalnom službom za kontrolu narkotika biće od izuzetnog značaja, posebno imajući u vidu da će se na taj način konkretizovati načini i mehanizmi saradnje.

 

Ministar je ukazao da će taj Plan biti potpisan u narednih par meseci.

 

03. 04. 2015. Stefanović i  Čepurin razgovarali o unapređenju saradnje

 

Ministar Stefanović i ambasador Čepurin istakali su zadovoljstvo saradnjom koja je do sada ostvarena između Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i bezbednosnih službi Ruske federacije.

 

Oni su izrazili uvernje da će ta saradnja u narednom periodu biti dodatno intenzivirana.

 

Govoreći o konkretnim merama koje će biti preduzete u saradnji sa ruskim Ministarstvom za vanredne situacije, Stefanović je izrazio zadovoljstvo rezultatima koji su do sada ostvareni, posebno kroz rad Srpsko – ruskog humanitarnog centra u Nišu.