**** Povećavanje veličine fonta u centralnom delu - FONT SIZER ****

Početna strana | Ћирилица | English | Kontakt | Mapa prezentacije

Smanji veličinu slova Vrati veličinu slova na početnu Povećaj veličinu slova

02. 12. 2015. Ministar Stefanović obišao "Beogradsku arenu" pred početak Ministarskog samita OEBS-a

 

02. 12. 2015. Ministar Stefanović obišao

Povodom Ministarskog samita OEBS-a u Beogradu, ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obišao je danas „Beogradsku arenu“ gde će se održati skup.

 

Stefanović je tom prilikom rekao da delegacije i ministri spoljnih poslova koji učestvuju na samitu mogu da se osećaju potpuno sigurno i bezbedno i da ne postoji nikakva neposredna bezbednosna pretnja i da će MUP i sve bezbednosne strukture obaviti svoj posao profesionalno.

 

02. 12. 2015. Ministar Stefanović obišao

 

 

„Ministarstvo unutrašnjih poslova je na najozbiljniji način pristupilo obavezi da se svim učesnicima skupa obezbedi maksimalna sigurnost i da se u našem gradu osećaju potpuno bezbedno. Želimo da pokažemo da smo dorasli ovom izazovu i da naši gosti u Beogradu dožive potpuno gostoprimstvo. Policijski službenici obavljaju redovne kontrole kako bi se proverio i najmanji mogući detalj koji bi mogao da pokvari savršenu sliku bezbednosti“, izjavio je Stefanović.

 

02. 12. 2015. Ministar Stefanović obišao

 

Ministar Stefanović je rekao da policija nikada ne otkriva broj pripadnika koji su angažovani na očuvanju bezbednosti, bez obzira da li se radi o neposrednom obezbeđenju ili o obaveštajnoj zaštiti.

 

„Angažovan je dovoljan broj ljudi da se svi u Beogradu osećaju maksimalno bezbedno”, naglasio je ministar Stefanović.

 

 

02. 12. 2015. Ministar Stefanović obišao