**** Povećavanje veličine fonta u centralnom delu - FONT SIZER ****

Početna strana | Ћирилица | English | Kontakt | Mapa prezentacije

Smanji veličinu slova Vrati veličinu slova na početnu Povećaj veličinu slova

02. 12. 2014. Stefanović: Zahvaljujući IPA projektima, Srbija efikasnija u borbi protiv organizovanog kriminala

 

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije dr Nebojša Stefanović učestvovao je danas u Rimu na konferenciji „Borba protiv organizovanog kriminala – međunarodna saradnja u krivičnom pravosuđu“".

 

Nakon sastanka, kome su prisustovali predstavnici sedam ministarstava unutrašnjih poslova zapadnog Balkana, kao i Italije i Francuske, ministar Stefanović je poručio da će Srbija zahvaljujući sredstvima iz IPA projekta moći bolje da se poveže sa zemljama regiona i drugim državama Evropske unije u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije.

 

„Učešće na ovoj konferenciji je važno i korisno za naše građane, jer sredstvima iz ovog IPA projekta možemo da finansiramo određene treninge i da pojačamo bezbednost naših granica“, istakao je Stefanović.

 

02. 12. 2014. Stefanović: Zahvaljujući IPA projektima, Srbija efikasnija u borbi protiv organizovanog kriminala

 

Ministar je rekao da kriminal, danas, ne poznaje granice, kao i da se trgovina narkoticima odvija kroz čitav Balkan.

 

„Iako je to veliki problem za Srbiju, koja ulaže maksimalne napore da svojim građanima pokaže da se intenzivno bori protiv trgovine narkoticima, naša država će pokazati da je ravnopravan partner evropskim zemljama“, rekao je Stefanović i dodao da će povezivanje evropskih država u borbi protiv ove vrste kriminala pomoći i Srbiji.