**** Povećavanje veličine fonta u centralnom delu - FONT SIZER ****

Početna strana | Ћирилица | English | Kontakt | Mapa prezentacije

Smanji veličinu slova Vrati veličinu slova na početnu Povećaj veličinu slova

01.05.2015. Međunarodni dan rada obeležen radno

 

01.05.2015. Međunarodni dan rada obeležen radno

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije dr Nebojša Stefanović istakao je danas u Boru da Ministarstvo radi na poboljšanju prava svih zaposlenih i da će učiniti sve da zaštiti njihove živote i obezbedi bolju opremljenost i obučenost pripadnika policije.

 

Stefanović je posle posete Policijskoj upravu u tom gradu i radnog sastanka sa predstavnicima reprezentativnih policijskih sindikata i načelnicima policijskih uprava u Rasinskom, Nišavskom, Braničevskom i Borskom okrugu čestitao svim zaposlenima u Ministarstvu unutrašnjih poslova Međunarodni praznik rada.

 

„Radimo na tome da poboljšamo prava svih zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova , naravno na realnim osnovama i da u skladu sa mogućnostima države, a premijer Aleksandar Vučić je to već ranije najavio, ove godine, nakon finansijske konsolidacije zemlje, počnemo sa povećanjem plata“, rekao je Stefanović.

 

Ministar policije je naglasio da je izuzetno važno da se zaštite životi svih policijskih službenika.

 

01.05.2015. Međunarodni dan rada obeležen radno

 

„Scene u kojima su policajci bili meta, žrtve na sportskim manifestacijama i raznim drugim okupljanjima, više ne smeju da budu slika Srbije i policija će stati iza svakog svog pripadnika, zaštititi svoje ljude i učiniti sve da njihova obučenost i opremljenost bude bolja“, istakao je Stefanović.

 

Podsetivši da će ove godine biti usvojen novi Zakon o policiji, Stefanović je naveo da će on obezbediti bolji raspored policije po policijskim upravama, karijerno napredovanje, bolju kontrolu rada i veću efikasnost policijskih službenika.

 

01.05.2015. Međunarodni dan rada obeležen radno

 

„Želimo da u ovoj godini postignemo bolje i ozbiljnije rezultate. Pokazaćemo da se u policiji ceni rad, požrtvovanje. I građani će moći da vide da se poštuje policajac koji nije korumpiran, koji ne sarađuje sa kriminalcima i koji se maksimalno zalaže da poveća bezbednost i sigurnost građana“, rekao je Stefanović.

 

Najavivši da će svakoga 1. maja Međunarodni dan rada obeležavati radno sa kolegama iz različitih policijskih uprava u partnerskom odnosu sa reprezentativnim sindikatima, Stefanović je istakao da neće biti ministar koji sedi u kancelariji i bavi se samo propisima.

 

01.05.2015. Međunarodni dan rada obeležen radno

 

„Volim da provedem vreme sa policajcima, da vidim koji su im problemi i realne muke i da zajedno sa direktorom policije učinim sve što mogu da u materijalnom i svakom drugom smislu, poboljšam položaj zaposlenih“, dodao je Stefanović.

 

Radnom sastanku, u okviru obeležavanja Međunarodnog praznika rada, pored ministra Stefanovića prisustvovao je i direktor policije Milorad Veljović, predstavnici Nezavisnog sindikata policije i Policijskog sindikata Srbije, kao i načelnici policijskih uprava Bor, Zaječar, Požarevac, Jagodina, Kruševac, Niš, Prokuplje i Pirot.