**** Povećavanje veličine fonta u centralnom delu - FONT SIZER ****

Početna strana | Ћирилица | English | Kontakt | Mapa prezentacije

Smanji veličinu slova Vrati veličinu slova na početnu Povećaj veličinu slova

01. 04. 2016. Trojici policajaca nagrada „Najbeograđanin“

 

01. 04. 2016. Trojici policajaca nagrada „Najbeograđanin“

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Ivan Lapčević, Rade Vujanović i Sava Papić, koji su marta prošle godine iz ruku otmičara spasili dvogodišnju devojčicu, dobili su nagradu „Najbeograđanin“ za 2015. godinu, koju dodeljuje Radio televizija Studio B.

 

Tog 13. marta, trojica policajaca presretačem su sustigla i zaustavila automobil u kojem su bili kidnaperi iz Francuske i oteta devojčica.

 

Ivan Lapčević iz Uprave saobraćajne policije kaže da nije očekivao ovo priznanje.

 

„Moje kolege i ja smo samo radili svoj posao. Ovo je bio jedan od najtežih zadataka koji smo imali u službi“, kaže Lapčević.

 

Njegove kolege Rade Vujanović iz Uprave saobraćajne policije i Sava Papić iz Saobraćajne policijske ispostave Sremska Mitrovica zahvalili su se na ovom značajnom priznanju.

 

Studio B je na ovaj način želeo da javno istakne herojstvo policajaca i da uručenjem prestižnog priznanja upravo njima, u ime Beograđana, iskaže zahvalnost jer brinu o našoj sigurnosti.

 

„Najbeograđani“ su po tradiciji pojedinci koji su svojim doprinosom zajednici, humanošću i radom Beograd učinili boljim mestom za život. U danima kada život u svakoj svetskoj metropoli podrazumeva mnogo bezbednosnih izazova, ovogodišnji laureati dali su izuzetan doprinos bezbednosti Beograđana.