**** Povećavanje veličine fonta u centralnom delu - FONT SIZER ****

Početna strana | Ћирилица | English | Kontakt | Mapa prezentacije

Smanji veličinu slova Vrati veličinu slova na početnu Povećaj veličinu slova

01. 01. 2015. I u novogodišnjoj noći sa policajcima

 

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišli su tokom novogodišnje noći pripadnike Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd, kojima su poželeli što manje posla i preneli zahvalnost na svemu što su učinili prethodne godine, posebno tokom majskih poplava.

 

01. 01. 2015. I u novogodišnjoj noći sa policajcima

 

Stefanović je tom prilikom istakao da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u relativno teškim uslovima zbog niskih temperatura, bili dobro organizovani i obavili svoj posao na najvišem nivou.

 

Drago mi je što su naši apeli dali rezultate, tako da je proslava Nove godine u gradovima u Srbiji prošla bez većeg narušavanja javnog reda i mira, a vatrogasci-spasioci su tokom noći imali 10 manjih intervencija u Beogradu, naveo je ministar.

 

01. 01. 2015. I u novogodišnjoj noći sa policajcima

 

On je poručio da će sve strukture Ministarstva unutrašnjih poslova i u Novoj godini nastojati da garantuju bezbednost, slobodu i sigurnost svih građana, uz povećanje svoje efikasnosti, nastavak reformi i izgradnje sigurnijeg društva.

 

01. 01. 2015. I u novogodišnjoj noći sa policajcima

 

Stefanović je pre Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd, u prvim satima Nove godine, obišao i Operativni centar MUP-a, kao i službenike Policijske brigade Beograd ,koji su obezbeđivali novogodišnji koncert ispred Doma Narodne skupštine.