**** Повећавање величине фонта у централном делу - FONT SIZER ****

Почетна страна | Latinica | English | Контакт | Мапа презентације

Смањи величину слова Врати величину слова на почетну Повећај величину слова


ПОМОЋНИЦИ МИНИСТРА

 

Мирјана Недељковић -Помоћник министра – Начелник Сектора за материјално – финансијске послове

 

Мирјана Недељковић -Помоћник министра – Начелник Сектора за материјално – финансијске послове

Рођена је 7.10.1960. године у Загребу. Дипломирала на Економског факултету у Београду.

 

У новембру 2015. године постављена је за помоћника министра унутрашњих послова и начелника Сектора за материјално-финансијске послове. Од новембра 2014. године до новембра 2015. године била је в.д. помоћника министра унутрашњих послова и начелник Сектора финансија, људских ресурса и заједничких послова.

 

У периоду од фебруара 2013 до новембра 2014. године радила је у Народној скупштини Републике Србије на месту помоћника генералног секретара, док је од јула 2012 до фебруара 2013. године радила као виши саветник у Одбору за финансије.

 

Од 1987 до 2012. године радила је низ послова у струци, и то у периоду од 2006. године до 2012. године као самостални референт у Служби за јавне набавке – ЈКП „Београдски водовод и канализација“, од 2003 до 2006. године директор предузећа „ЗЕД“ д.о.о. у Београду, од 1993 до 2002. године директор предузећа и руководилац продаје у „БЕЛТЕЦ“ д.о.о. у Београд, од 1987 до 1993. године виши самостални комерцијалиста на програму црне металургије у „INEX – Нова Варош“, П.Ј. Београд.

 

 

У оквиру посебних знања поседује лиценцу за рад у области јавних набавки. Одлично познавање MS Windows (Word, Excel, Power Point, Internet Explorer, Outlook Express).

 

Говори енглески.

 

 

Удата, мајка двоје деце.

 

 

 

ПРЕДРАГ МАРИЋ - Помоћник министра и начелник Сектора за ванредне ситуације

 

Помоћник министра - Предраг Марић

Рођен је 14. маја 1964. године у Смедереву, где је и завршио основну школу и средњу Правно-биротехничку школу. Дипломирао је на Правном факултету Универзитета у Београду 1990. године, где је завршио и специјалистичке студије из области „Тероризма, организованог криминалитета и корупције“. Завршио је мастер студије из области „Тероризма, организованог криминала и безбедности“ Универзитета у Београду, на тему „Специфичности управљања ванредним ситуацијама насталим као последица терористичких аката“. Поседује диплому о завршеном Курсу за кризни менаџмент НАТО школе у Оберамeргау, у Немачкој.

 

У Министарству унутрашњих послова Републике Србије запослен је од 1. октобра 1990. године, и то у Управи за противпожарну и превентивно-техничку заштиту. За помоћника министра унутрашњих послова и начелника Сектора за ванредне ситуације именован је на седници Владе Републике Србије 17. маја 2007. године. На седници Владе 8. марта 2012. године, мандат му је продужен на додатних пет година.

 

Одликован је орденом Националног реда за посебне заслуге у рангу витеза француске државе за посебан допринос приликом изградње система заштите и спасавања и самог Сектора за ванредне ситуације. Указом председника Републике Србије за своју преданост раду одликован је златном медаљом за ревносну службу 2011. године. Угледна награда „Најбеограђанин“ уручена му је 2009. године. Добитник је Прве награде поводом Дана Министарства унутрашњих послова 2004. године за остварене резултате у раду.

 

Аутор је књигa „Тероризам и организовани криминал“, „Управљање ванредним ситуацијамa“ и „Промет експлозивних материја“, као и приручника „Управно-инспекцијски надзор у области заштите од пожара“. Објавио је велики број стручних радова и чланака из области ванредних ситуација.

 

Предавач је на Криминалистичко-полицијској академији у Београду на предмету Спречавање и сузбијање пожара, хаварија и експлозија од 2010. године.

 

Говори енглески и француски језик.

 

 

 

 

СЛОБОДАН НЕДЕЉКОВИЋ – СЕКТОР ЗА АНАЛИТИКУ, ТЕЛЕКОМУНИКАЦИЈЕ И ИНФОРМАЦИОНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ

 

Рођен 1971. у Земуну, завршио је средњу електротехничку школу Никола Тесла у Београду, смер телекомуникације, као и Саобраћајни факултет Универзитета у Београду, смер ПТТ саобраћаја.

 

Радио је у ЈП ПТТ Саобраћаја “Србија“, на пословима у Дирекцији за поштанску мрежу, као и на радном месту помоћника директора за Београд - Центар.

 

Од 2009. године ради у Министарству унутрешњих послова на месту начелника Управе за информационе технологије, након чега је 2010. године, постављен на место помоћника министра и начелника Сектора за аналитику , телекомуникације и информационе технологије.

 

Ожењен је и отац је двоје деце.Приоритети Министарства

Електронске набавке

Основне смернице развоја полиције у заједници у Републици Србији

Приручник за деловање савета за безбедност у градовима и општинама

Деца и полиција

Полиција данас

Безбедност – теоријско-стручни часопис

Заштитимо децу од педофилије на Интернету

Youtube

Људи нису роба

Сећање на погинуле и рањене припаднике МУП-а