**** Povećavanje veličine fonta u centralnom delu - FONT SIZER ****

Početna strana | Ћирилица | English | Kontakt | Mapa prezentacije

Smanji veličinu slova Vrati veličinu slova na početnu Povećaj veličinu slova

 

 

08. 04. 2016. Pripadnici policije su na državnom putu Paraćin - Zaječar presekli krijumčarski kanal i u vozilima osumnjičenih pronašli 25 stranih državljana, koji su ilegalno ušli u našu zemlju... detaljnije

08. 04. 2016. Pripadnici MUP-a u Kragujevcu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, pronašli su u kući na periferiji Kragujevca laboratoriju za proizvodnju droge i veću količinu narkotika... detaljnije

 

 

 

DOKUMENTA VEZANA ZA SLUČAJ U OPŠTINI BELA CRKVA

Ministarstvo unutrašnjih poslova odbacuje netačne i zlonamerne tvrdnje Demokratske stranke o nepostojanju ugovora između opštine Bela Crkva i firme koja se bavi fizičko-tehničkim obezbeđenjem objavljivanjem zvaničnog ugovora između te opštine i firme "Fokus protekt d.o.o.", kao i izjave načelnika opštinske uprave Tomislava Dmitrovića kojom potvrđuje da je potpisao ugovor. Radi istinitog informisanja javnosti na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova objavljujemo zvanična dokumenta opštine Bela Crkva, kao i izjavu načelnika Tomislava Dmitrovića. Ministarstvo unutrašnjih poslova će nastaviti da profesionalno i odgovorno, bez obzira na sve izrečene neistine, radi svoj posao u skladu sa zakonom.

 

   

 

 

 

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije u skladu sa zahtevom Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljuba Šabića objavljuje dodatna dokumenta, do kojih smo došli nakon prvobitnog objavljivanja dokumentacije, a u vezi sa smrću prijatelja Zaštitnika građana Saše Jankovića 01.04.1993. godine u Novom Beogradu.

 

Među dokumentima se nalazi izveštaj koji je upućen Okružnom javnom tužilaštvu u Beogradu na osnovu njihovog zahteva KTR-857/93 koji sadrži službene beleške o obavljenim informativnim razgovorima sa pet osoba. Objavljujemo i zapisnike o poligrafskom ispitivanju četiri lica, kao i oružni list Saše Jankovića za pištolj „CZ-99“ fabrički broj 42004. Takođe, ponavljamo i nalaz veštačenja „parafinskih rukavica“ gde se vide početna slova osoba koje su testirane, kao i rezultati tih analiza.

 

 

INFORMACIJE O POPLAVAMA - MAJ 2015