**** Повећавање величине фонта у централном делу - FONT SIZER ****

Почетна страна | Latinica | English | Контакт | Мапа презентације

Смањи величину слова Врати величину слова на почетну Повећај величину слова


В.Д. ДИРЕКТОРА ПОЛИЦИЈЕ


ВЛАДИМИР РЕБИЋ


Владимир Ребић рођен је 9. јануара 1967. године у Ужицу. Средњу правно – биротехничку школу завршио је у Ужицу, a 1991. године дипломирао је на Правном факултету у Београду.


В.Д.  ДИРЕКТОРА ПОЛИЦИЈЕ

Од августа 1992. године је у Министарству унутрашњих послова, тадашњем Секретаријату унутрашњих послова у Ужицу, на радом месту инспекцијски и управни послови безбедности саобраћаја. Увео је систем претходне провере документације и ознака на возилу, који је успостављен у свим организационим јединицама СУП-а Ужице, због чега је прекинута пракса регистровања нерегуларних возила на том подручју.


Од 1996. до 2002. године обавља послове шефа Одсека за инспекцијске и управне послове СУП-а Ужице, након чега, прелази у Управу саобраћајне полиције да ради на обуци саобраћајне полиције.


До 2007., када постаје шеф Одсека за интервенту контролу и регулисање саобраћаја, предавао је предмет Прописи о безбедности саобраћаја и извео више генерација полазника Курса за контролу и регулисање саобраћаја


У октобру 2008. године постаје начелник Одељења за контролу и регулисање саобраћаја и до половине 2009. године активно учествује у изради нацрта Закона о безбедности саобраћаја на путевима.


Јануара 2010. године постаје заменик начелника Управе саобраћајне полиције и у нарадне четири године координира активности саобраћајне полиције на доношењу подзаконских аката у циљу имплементирања новог Закона о безбедности саобраћаја на путевима.


Од 20. јуна 2014. године обавља послове начелника Управе саобраћајне полиције. У том периоду са својим сарадницима успоставља низ нових критеријума којима прописује стандарде поступања саобраћајне полиције усмерене на повећање активности саобраћајне полиције, која доприноси већој безбедности саобраћаја, као и прописивање јасних процедура за рад којима се спречавају услови за ширење корупције.


У браку је са Зорицом и има сина Филипа и кћерку Вању.Приоритети Министарства

Електронске набавке

Основне смернице развоја полиције у заједници у Републици Србији

Приручник за деловање савета за безбедност у градовима и општинама

Деца и полиција

Полиција данас

Безбедност – теоријско-стручни часопис

Заштитимо децу од педофилије на Интернету

Youtube

Људи нису роба

Сећање на погинуле и рањене припаднике МУП-а